Iu dha lamtumira e fundit ish ministrit Abdylaqim Ademi (VIDEO)

Lajme të ngjashme

Komentet

  1. ky njeri varosi arsimin shqip,ky njeri shkateroi gjithcka qe ishte shqiptare dhe te gjithe keto veprime i orkestroi ne favor te VMRO,ndaj te mos ju vi keq aspak,nje argat i sllaveve me pak,dhashte perendia qe te gjithe kreret e BDI ti gjej kjo morte

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *