Kabineti i Ivanovit: Presidenti nuk është i informuar për çfarëdo qoftë marrëveshje të arritur midis Zaevit dhe Ciprasit

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *