Djalit tim të dashur

Lajme të ngjashme

Një koment

  1. trashegimia me e cmuar qe nje prind ia le femijes e vet eshte modeli personal dhe emri i mire, ose thene ndryshe autoriteti, ihtibari.
    kur flitet per politike ne tavolina kafenesh apo ne mjedise tjera, une kembengul se politika, si cdo profesion tjeter, mund te behet me apo pa moral, me apo pa nder. ashtu si edhe mjekesia, gazetaria, ekonomia, tregetia, edhe politika nuk be perjashtim nga shkaku i thjeshte se njerezit e bejne politiken, politika nuk eshte kategori abstrakte. Dhe kur njerezit thone se politika hallal nuk beheshka, une them Behet, garant behet, se u rrita ne shtepine atij qe e bente, dhe jo vetem ai, por edhe shume te tjere te atyre brezave dhe te asaj kohe komuniste e cila qe me e shendoshe se kjo kohe gjoja demokratike, kiç demokratike.
    Desha te them, trashegimia qe na e la neve T, ai muhabet qe ndonjehere e bej, besa, me krenari, nuk ka cmim! Per mua personalisht vlen miliona euro, ose edhe me shume, dhe sigurisht me shume se cdo pasuri e patundshme qe ai mundeshte te ma mundesoje, po te deshte. Por, nuk deshte. Super!
    Gjerat me te vlefshme qe edhe ju ne permbyllje te tekstit i keni permendur, cmim nuk kane. Prandaj jane te vlefshme!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *