fbpx

Fëmijët e SOS Fshatit për fëmijë dhe Shtëpisë “11 Tetori” për vizitë në Qeveri

Fëmijët e SOS Fshatit për fëmijë dhe Shtëpisë “11 Tetori” sot do ta vizitojnë Qeverinë e Republikës së Maqedonisë.

Pres shërbimi qeveritar paralajmëroi se gjatë vizitës për festën e Vitit të Ri do të takohen me kryeministrin Zoran Zaev.

Tags

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close