Stuhia nxori në sipërfaqe një minë në një plazh në Dubrovnik (video)

Gjatë natës, në plazhin Banje në Dubrovnik deti nxori në sipërfaqe një minë kundër anijeve nga Lufta e Dytë Botërore, kumtoi policia kroate.

Në Dubrovnik stuhia me ditë po sjellë sasi të mëdha të degëve, shisheve të plastikës dhe mbeturina të tjera, ndërkaq mbrëmë nxori në sipërfaqe edhe një mjet shpërthyes.

Policia është në vendin ku është gjetur mina.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button