E tashmja, plumbi i fundit!

Lajme të ngjashme

Komentet

  1. Me la shum mbresa menyra e te shkruarit Vjollca, kisha koh pa lexuar diçka kaq domethenese. Me dhe nje ndjenj sikur te kishe jetuar mijra vjet nga fjalet qe the. Vazhdo para dhe kur mos u kthe pas ❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *