fbpx

Shkenca e vërteton, njerëzit me sy të kaltër kanë këto karakteristika!

Shquhen për bukuri dhe tipare të veçantë, ashtu sikurse janë të preferuarit e shumicës. Sybojëqiellët mund të jenë tërheqës në pmaje të jashtme, por shumë prej tyre kanë disa karakteristika të njejta mes tyre. Një nga studimet e fundit tregojnë se ngjyra e syve tregon shumë për personalitetin, shkruan Bordo.al.

Sipas rezultateve, njerëzit me ngjyrë të hapur sysh kanë tendencën të jenë më egocentrikë, kompetitivë dhe skeptik. Të tjerë individë me sy më të errët janë më të hapur ndaj kompromiseve. Ndoshta nuk e besoni, por kjo është arsyeja pse Ivanka Trump ndërron ngjyrën e lenteve sipas njerëzve të cilët do të takojë!

Ekspertët kanë shpjegur se ky rezultat daton shekuj më parë. Sipas tyre, një nga arsyet pse meshkujt tërhiqen pas femrave me sy bojëqielli është edhe afeksioni ndaj natyrës konkurruese vjen krejt natyrshëm për ta. Tani, me vrap në dyqan për të blerë lente!

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button