fbpx

Çako, takim me ekspertët e FBI-së

Dy përfaqësuesit e FBI-së që do të asistojnë në luftën kundër krimit të organizuar takuan sot kreun e policisë së Shtetit Haki Çako, transmeton RTSH.

Në takim u konfirmua vullneti i zyrtarëve amerikanë për të ndihmuar Policinë Shqiptare kundër krimit të organizuar dhe në mënyrë specifike kundër krimit financiar, transfertave të paligjshme dhe aseteve të ardhura nga aktivitete kriminale.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button