fbpx

Qeveria e Maqedonisë vendosi: Ja kush do të jetë Prokurori Publik, zëvendësi i Zvërlevskit

Në seancën e sotme, Qeveria e Republikës së Maqedonisë vendosi t’i propozojë Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, të emërojë Ljubomir Joveskin, Prokuror Publik i Republikës së Maqedonisë.

Ai është anëtar i Këshillit të Prokurorëve Publikë të Republikës së Maqedonisë.

“Qeveria e Republikës së Maqedonisë e ka marrë këtë vendim, përveç në bazë të biografisë profesionale të Ljubomir Jovevskit ka pasur për bazë edhe mendimin pozitiv të Këshillit të Prokurorëve Publik.”

Lubomir Joveski
Lubomir Joveski

Prona PP
Ajo që mund të vërehet është që gjendja e tij pronësore është e ‘modeste’ për person me karrierë të këtillë. Joveski posedon apartament dhe një makinë Reno Megan, dhe gjithashtu një Jugo të vitit 1998. Edhe kursimet e tij nuk janë impozante, kurse në kartelë kreditore ai ka borxh 150 mijë denarë.
Prona PP

 

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button