Parametra, skenarë dhe konkluza nga rrethi i dytë i Lokaleve 2017

Lajme të ngjashme

Një koment

  1. Eh, kjo eshte analize, shembull shkollor se si behet analiza, si flasin numrat dhe mendja e shendoshe. Keshtu shkruhet kur autori nuk eshte i ngarkuar me matematika utilitare, dhe gajlen nuk e ka se kush dhe me cfare syri e lexon.
    Autori i mire shkruan gjithmone per nje lexues ideal i cili nuk eshte detyrimisht me i arsimuari, me i ngrituri apo informuari, thjesht lexues ideal per vete autorin, por mos zgjatem me shume.
    Ti bie shkurt,…
    Hallall, Robert!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *