fbpx

Mami mund të ta thotë shpesh, por nëse bën këto gjëra, je më të vërtetë dembele (FOTO)

Ndonjëherë as nuk na shkon ndërmend të shqetësohemi për punët tona të përditshme, shumë të mërzitshme dhe për këtë nuk ka pse t’ju vijë aspak turp. Megjithatë ka disa vajza që mbajnë rekord për dembelizëm, ose ndoshta të themi që janë shumë të përparuara në stilin e tyre të jetesës dedikuar plotësisht relaksit, shkruan Class. Ne jemi të sigurt që shumica e vajzave do ta gjejnë veten në ilustrimet e mëposhtme, nuk ka shumë rëndësi se në ç’gradë të dembelizmit janë.

1. Pse t’i depilojë totalisht këmbët, kur është e dukshme vetëm një pjesë e tyre? 

2. Nëse ti thua që nuk ke një karrike të tillë, e vështirë për ta besuar

3. Harron të blesh shampo? S’ka gjë, përdor atë të partnerit, por…

4. Kush në tokë vendos vetëm një alarm?

5. Kjo është mënyra jote e pastrimit të dhomës

6. Mund ta kesh ndotur jastëkun pasi ke fjetur me make up, por zotëron në mënyrë të përsosur artin për ata rregulluar të nesërmen dhe të dukesh shumë fresh

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button