Për Kasaphanën dhe lisin e Tafës në Tetovën e vjetër

Lajme të ngjashme

Një koment

  1. Shume publikime interesante we per fat te keq nuk ja me te publikuar me historografine Tetova neper shekuj.ketu flasin edhe disa monumentse te vjetra historike,so gjurme te ketij populli me keto vse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *