fbpx

Feston Kërçova, kryeson Dehari (VIDEO)

Në Kërçovë kanë dalë rezultatet e para në të cilat kryeson kandidati i BDI-së, Fatmir Dehari, me ç’rast ai shprehet se diferenca deri tani është e madhe dhe se fitorja e tij tani më është fakt.

“Kanë ngelur edhe pak vendvotime për tu numëruar, kurse janë numëruar mbi shtatëdhjetë dhe tani, në këtë moment diferenca është rreth gjashtëmijë vota”, deklaroi Dehari, i cili ishte pjesëmarrës në festën që po organizohet në Kërçovë.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button