fbpx

Ja çfarë tha pas votimit, kandidati për Komunën e Tetovës, Bardhyl Dauti (VIDEO)

“Dëshiroj që kjo ditë të jetë festë për të gjithë qytetarët e Komunës së Tetovës”, kjo ishte porosia e kandidatit për kryetar të Komunës së Tetovës nga radhët e PDSH-së, Bardhyl Dauti, raporton Portalb.mk.

1e21

“U bëj apel të gjithë qytetarëve të Komunës së Tetovës që të dalin dhe ta shfrytëzojnë të drejtën e tyre legjitime dhe të fitojë kandidatura më përfaqësuese për të gjithë qytetarët e Tetovës. Gjithashtu uroj që këto zgjedhje të jenë fer të lira dhe demokratike”, tha Dauti.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button