fbpx

Të vodhi një ditë

“Dielli që perëndon, të prek në shpirt, vetëm për të të kujtuar se të vodhi dhe një ditë”.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button