fbpx

Shilegov e ndaloi Trajanovskin që ta ftojë në debat (VIDEO)

Kandidati për kryetar të Qytetit të Shkupit, Petre Shilegov, sot e ka ndaluar kundër-kandidatin nga VMRO-DPMNE, Koce Trajanovski, derisa ka dhënë deklaratë për ngjarje në të cilën kandidatët duhej ta nënshkruanin deklaratën për respektimin e “Platformës për ajër të pastër”, nga iniciativa 02 koalicioni për ajër të pastër, dhe e ftoi në inçizim të debatit mes kandidatëve për kryetarë të Shkupit të cilën e organizon TV “Telma”, njofton Portalb.mk.

“Të dalim në duel, sot në 4 ju ftoj të mos jeni arrogant të dalim përpara opinionit bashkë me kandidatët tjerë”, deklaroi Shilegov.

“Pse më thirrni mua, a erdhëm këtu që të diskutojmë. Pse më përmendët mua”, i tha Trjanovski Shilegovit dhe e lëshoi foltoren ku duhej të japë deklaratë.

Videon e ngjarjes e ka ndarë në “Facebook” Shilegovi i LSDM-së.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button