fbpx

Bora e parë për këtë vit zbardhi Malësinë e Sharit

Ashtu siç edhe pritej temperatura e ditës sot është shumë e ulët, në orët e para të mëngjesit bora e parë për këtë vit i ka zbardhur viset malore. Gjithashtu bora ka mbuluar Malësinë e Sharit në Tetovë.

Prej nesër pritet periudhë me mot stabil dhe të thatë me rritje graduale të temperaturës ditore.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button