fbpx

14 ndërtesa moderne, e pamundur për t’i harruar (Foto)

Çdokush ka dëgjuar për shtatë mrekullitë e botës që nga antikiteti.
Por, disa faqe kanë zgjedhur se cilat ndërtesa moderne mund ta përmbushin listën e mrekullive, shkruan Lajmi.net.

Dhe në to mund të gjejmë plot të tilla.

Civilizimi ynë mund të krenohet me copëzat arkitekturore mahnitëse.

Shikoni më poshtë.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button