fbpx

Llogaridhënia për 100 ditë Qeveri u publikua edhe në gjuhën shqipe

Publikimi “Fjala është fjalë – 100 ditë Qeveri për qytetarët!” është përkthyer në gjuhën shqipe.

“Publikimi është llogaridhënie e qeverisë së re rfeformuese, në të cilën janë mbledhur rezultatet nga puna e të gjitha ministrive individualisht në 100 ditët e para të punës së përbërjes së re qeveritare, në frymën e angazhimeve themelore të Qeverisë, për transparencë dhe llogaridhënie para qytetarëve të Republikës ës Maqedonisë”, kumtoi shërbimi qeveritar për shtyp.

Linku drejt edicionit elektronik të publikimit “Fjala është fjalë – 100 ditë Qeveri për qytetarët!” në gjuhën shqipe është  https://issuu.com/vladamk/docs/100_dena_vlada_alb.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button