fbpx

Është nënshkruar marrëveshje për bashkëpunim mes KET-it kroat dhe FETI

Kompania kroate “Konçar Inxhenering për energjetikë dhe transport (KET) dhe Fakulteti për Elektroenergjetikë dhe Teknologji Informatike i Maqedonisë (FETI) nënshkruan marrëveshje për bashkëpunim dhe marrëveshje për donacion të “Skada proza net”, sistem për nevojat e Qendrës për transferim të teknologjive dhe inovacioneve pranë FETI.

Me marrëveshjen për bashkëpunim përfshihet zbatimi i projekteve hulumtuese dhe zhvillimore dhe shfrytëzimi  i ndërsjellë i ekspertizave specifike, pajisjeve dhe laboratorëve.

Marrëveshja për bashkëpunim është nënshkruar dje në Ohër nga dekani i FETI Dimitar Tashkovski dhe kryetari i Drejtorisë së KET Misho Jurkoviq në suaza të konferencës ndërkombëtare

Tags

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close