fbpx

Lansohet kamera që mundëson gjetjen e këndit ideal për foto (FOTO)

Në vend të një ekrani tradicional dhe një këndi për gjetjen e kuadrit ideal, kamera e Take Frame mund të ndahet dhe përdoret për të kornizuar me dorë ose për të prerë fotot sipas dëshirës tuaj.

Në këtë kamerë, asnjë port USB nuk është i dukshëm, kështu që ne jemi duke supozuar që përdoruesit ose do të jenë në gjendje të lidhin direkt pajisjen me një kompjuter për transferimin e fotove, ose nëpërmjet rrjetit WiFi.

take_frame_camera

Tags

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close