fbpx

Deputetët në pauzë të re, Xhaferi paralajmëron punë edhe pas orës 20

 Deputetët pas pauzës së rregullt, vazhduan me replika dhe kundërreplika për ndryshimet e propozuara të ligjit për ndryshimet e Ligjit për studime mjekësore dhe përsosje të vazhduar profesionale të mjekëve, edhe pse para pauzës kryetari i Kuvendit Talat Xhaferi i përkujtoi se është arritur marrëveshje që në këtë seancë të përkrahen ligjet të cilat janë me interes për qytetarët, për rrogë minimale dhe për falimentues.

Seanca e Kuvendit do të vazhdojë me punë pas pauzës.

Tags

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close