fbpx

Asgjësohet materiali i zgjedhjeve parlamentare

Në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve ka filluar sot shkatërrimi i materialit zgjedhor të zgjedhjeve parlamentare që janë mbajtur më 11 qershor.

Kryetarja e KQZ-së, Valdete Daka tha se shkatërrimi i materialit zgjedhor është faza e fundit e zgjedhjeve të 11 qershorit.

Daka tha se do të bëhet shkatërrimi i gjithë materialit, përveç  disa kutive të disa vendvotimeve të cilat Prokuroria dhe PZAP-i kanë kërkuar qe të mos shkatërrohen pasi duhen për hetim.

Tags

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close