fbpx

Komuna e Tetovës: Piromanët tentojnë t’i vënë zjarrin Gjimnazit të Tetovës (FOTO)

“Pas vënies së zjarrit në Xhaminë e Larme të qytetit, shkollës Kirili dhe Metodij dhe deponisë së Qytetit, në agjendën e piromanëve patologjik ka qenë Gjimnazi “Kirili dhe Metodij”, thuhet në kumtesën e Tetovës.

Dje, rreth orës 15:00, Njësia Territoriale Kundër Zjarrit e kryesuar nga komandant Uka Aliti ka arritur në kohë të intervenojë me çka është bërë i mundur lokalizimi dhe likuidimi i tërësishëm i zjarrit. Luten qytetarët që në rast të njohjes, ti denoncojnë këta persona të cilët rrezikojnë jetën qytetarëve”, thuhet në kumtesën e Komunës së Tetovës.

DSC_0133

DSC_0128

Tags

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close