fbpx

Tentim për t’i venë zjarrin Gjimnazit të Tetovës

Pas veniës së zjarrit në Xhaminë e Larme të qytetit, shkollës Kirili dhe Metodij dhe deponisë së Qytetit, në agjenden e pirromanëve patologjik ka qenë Gjimnazi “Kirili dhe Metodij” në qytetin e Tetovës.

Reth orës 15:00, Njësia terrotoriale kundër zjarrit e kryesuar nga Komandant Uka Aliti ka aritur në kohë të intervenojë me çka është bërë i mundur lokalizimi dhe likuidimi i tërrësishëm i zjarrit.

Luten qytetarët që në rast të njohjes, t’i denoncojnë këta persona të cilët rrezikojnë jetën e qytetarëve.

Tags

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close