fbpx

Nesër dhe pasnesër do të spërkatet kundër mushkonjave në rrethinën e Shkupit

Nesër dhe pasnesër në orët e herëta të mëngjesit do të realizohet dezinsektim ajror kundër mushkonjave në rajonin e Qytetit të Shkupit.

Në qoftë se nuk lejojnë kushtet e motit, siç informojnë nga Qyteti i Shkupit, dezinsektimi ajror do të realizohet ditën e parë të ardhshme, kur kushtet e motit do të jenë të volitshme.

Nga Qyteti i Shkupit i njoftojnë bletarët që në kohë t’i ndërmarrin masat e nevojshme për mbrojtje të bletëve.

Tags

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close