fbpx

Nga Merkel tek Putin! 10 liderët me të fuqishëm të globit kur ishin fëmijë!

Jemi mësuar t’i shohim gjithmonë në hijen e zyrtarëve të larte politikë, seriozë, dhe duke u marrë me çështjet e shtetit.

Megjithatë, secili prej liderëve botërorë dikur ishte një djalë apo vajzë e vogël që luante me kukull ose top dhe me siguri se kishte idenë se në të ardhmen do të udhëhiqte njw komb tw twrw .

“Syri.Net” ju fton të shikoni 10 fotografi të disa nga lidërve më të fuqishëm të botës, kur ishin thjehstë fëmijë të lumtur që gëzojnë fëmijërinë e tyre. A mund t’i njihni?

1. Mbretëresha Elizabeta II

Image
2. John Kennedy

Image

3. Angela Merkel

Image

4. Donald Trump

Image
5. Vladimir Putin

Image

6. Papa Françesku

Image

7. Hillary Clinton

Image

8. George Bush Jr.

Image

9. Presidenti Erdogan

Image

10. Barak Obama

Image

Tags

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close