fbpx

5 veshjet që vajzat i urrejnë te djemtë

Fatmirësisht krahasuar me vitet e kaluara, djemtë kanë filluar ta ndjekin shumë modën. Por, gjithmonë ekziston një “por”, ka disa raste që ndoshta e ekzagjërojnë paksa, shkruan Class.

Sigurisht nuk është një pamje aspak e bukur kur t’i shikon një mashkull me xhinset më të ngushta se një femër, i cili ekspozon të pasmet që nuk ka dhe këmbët jo dhe shumë të drejta.

Aq më tepër me pantallona të shkurtra. Ok, i pranojmë pantallonat deri mbi gju, por aq, as një cm më të shkurtra. Nuk janë aspak tërheqës.

Prandaj çuna, më poshtë ne po ju japim disa veshje që vajzat i kanë shumë inat t’i shohin tek ju. Nëse i keni blerë, zhdukini sa më parë nga gardëroba juaj.

1-Pantallonat shumë të shkurtra

2-Shapkat me gisht

3-Rripat me togëza të mëdha

4-Xhinset shumë të ngushta

5-Shapkat ose sandalet me çorape

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button