fbpx

Të famshmit kopje e prindërve (FOTO)

Është e natyrshme që shumica prej nesh të trashëgojmë disa tipare nga prindërit tanë. Mirëpo tek dikush ngjashmëria me ta shkon aq lart, duke marrë kështu çdo detaj nga prindërit.

A ju ka shkuar ndonjëherë mendja për të famshmit se cili është burimi i bukurisë së tyre. Në vazhdim ju prezantojmë disa nga  yjet e Hollywood-it të cilët duken si nëna apo babi i tyre, transmeton RTV 21.

Angelina Jolie dhe babai i saj Jon Voight

Will Smith dhe Jaden

John Ritter dhe i biri Jason

Kate Hudson dhe nëna e saj Goldie Hawn

Alan Thicke dhe i biri Robin Thicke

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button