fbpx

Këshilla mjekësore – Problemet me aknet, shkaktarët dhe trajtimi i tyre

Aknet janë problem i lëkurës që më së shumti shfaqet në pubertet.
Sa shpesh shfaqen aknet? Cila është mosha më e prekshme nga aknet?

Cilët faktorë ndikojnë në shfaqjen e tyre?

Si mund t’i largoni ato?

Në videon më poshtë do të mund të kuptoni gjithçka në lidhje me aknet, te kush shfaqen më shumë, cilët njerëz kanë nevojë për trajtim mjeksor e shumë këshilla të tjera, shkruan Lajmi.net.

Shikojeni.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button