fbpx

Evakuohet kopshti, fëmija mori një dinamit me vete në klasë

Policia gjermane ka evakuuar një kopsht në qytetin Darmstadt, pasi mësuesit kanë gjetur një kallëp dinamiti në ambientet ku mësonin fëmijët.
Dinamiti mësohet se ishte prodhuar në kohën e Luftës së Dytë Botërore dhe ishte vendosur në raft për lodrat.

“Një fëmijë ka gjetur kallëpin e dinamit gjatë shëtitjes në pyll dhe e ka marrë me vete në çerdhe. Pasi ka luajtur për disa minuta ai ka vënë në raft”, tha zëdhënësja e policisë, Andrea Leb.

Kur u njoftua fillimisht policia përgatiti një operacion të gjerë me forcat për caktivizimin e bombave duke menduar se bëhet fjalë për dinamit të vendosur qëllimisht nga ekstremistët.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button