fbpx

Pesë mënyra kreative për ripërdorim të shisheve të plastikës (Video)

Sipas zbulimeve të fundit, ripërdorimi i shisheve është shumë i dëmshëm, nëse gjithnjë e përdorim për pije.
Një ndër format më të mira është edhe shndërrimi i shishes së plastikës në një arkë ku t’i ruani paratë tuaja dhe jo vetëm.
<Në videon më poshtë do të mund të njiheni me hapat që duhet t’i bëni për shfrytëzim të duhur të këtyre shisheve.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button