fbpx

Djali i Tunës 2 muajsh, një kopje në miniaturë e Patrisit (FOTO)

Djali i Tunës dhe Patrisit është bërë 2 muajsh, dhe prindërit e tij në çdo moment tregojnë sa të lumtur janë nga ardhja e tij në jetë. Por teksa djali rritet dhe tiparet e tij bëhen më të qarta, shikohen edhe se kujt i ngjan më shumë Tiani i vogël.

Ne mendojmë se vogëlushi ka marrë më shumë tiparet e të atit, sidomos kur ai qesh. Në fakt Tiani të dy prindërit i ka të bukur, dhe nga cilido të merrte tipare sërish i bukur do ishte.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button