E mahnitshme, një nuse në qendrën e votimit (FOTO)

Të gjithë e dimë sesa e rëndësishme ëështë të votosh dhe të japësh kontributin tënd në këtë ditë zgjedhore.

Një pjesë e madhe e popullsisë sot festojnë Fiter Bajramin dhe të tjerë martohen sepse është ditë e diel.

Detyrim moral duket se sot ka ndjerë edhe kjo vajzë e cila pavarësisht faktit se po martohet ka gjetur kohën për të votuar.

Hyrja e saj në shoqërinë e të atit në qendrën e votimit është pritur me duartrokitje, duke ndryshuar totalisht atmosferën atje.

Nusja thotë se dasma e saj përkoi rastësisht me datën e zgjedhjeve parlamentare.

Përveç vëmendjes dhe habisë që shkaktoi prania e saj, nusja e re mori me vete edhe urimet për jetë të lumtur.

nusjanevotime

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button