fbpx

Vizatime që dalin nga fleta (FOTO)

Këto vizatime duket sikur marrin jetë dhe dalin nga fleta e bardhë, por në fakt bëhet fjalë për një truk të një artisti serb 31-vjeçar.

Nikola Culjic realizon vizatime që duken si skulptura 3D. Veprat e tij përfshijnë kafshë, objekte dhe personazhe nga filmat ose bota e sportit.

Njeriu i Hekurt, Hulku apo futbollisti Bojan Krkic janë disa nga punët e tij më fantastike.

Artisti, i cili jeton në fshatin serb të Velika Drenovës, tregon: “Vizatimi 3D është në fakt një imazh i zgjatur, me pjesën e sipërme të letrës që pritet me gërshërë pasi ke përfunduar vizatimin. Kur e sheh letrën nga një kënd prej 45 gradësh, duket si reale. E rëndësishme është që të ketë edhe hije mbi vizatim”.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button