fbpx

Shoqata Kulturore “Vizioni M” realizon projektin “…e ardhmja të pret ty!”

Shoqata Kulturore “Vizioni M” realizon projektin “…e ardhmja të pret ty!”, që është një film i metrazhit të shkurtër i përgatitur nga kjo Shoqatë, që shfaq dilemat me të cilat hasen shumica e maturantëve në Republikën e Maqedonisë.

Në këtë dokumentar flitet për mungesën e perspektivës për të rinjtë dhe për korrupsionin që mbizotëron në vend.

Mirëpo, dokumentari jep një mesazh të fortë se të rinjtë duhet të angazhohen me mësime, në mënyrë që, siç thuhet edhe në dokumentar, e ardhmja të mos i ngjasojë të tashmes.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button