fbpx

Situatat komike kur njerëzit e humbin ‘luftën’ me gjumin (FOTO)

Nganjëherë është vërtetë e pamundur që t’i rezistosh gjumit. Gjumi mund t’na zë në vende publike, në punë, në shkollë, në metro, në aeroport, në autobus, në ndeshje sportive… e këto situata nuk kalojnë pa u vërejtur nga kureshtarët – të cilët memzi presin t’i fotografojnë ato dhe t’i postojnë në internet, shkruan ngjyra.com. 

Natyrisht, bëhet fjalë për skena qesharake, kur njerëzit – të ulur, të shtrirë, të mbështetur, apo dhe në këmbë – pa vullnetin e tyre u nënshtrohen gjumit. Por, ka dhe raste të tilla, kur njerëzit e dërmuar nga lodhja, mundohen që në hapësirat publike të gjejnë një “strehë” për të bërë një sy gjumë.

Në vijim ju sjellim një galeri të realizuar në pjesë të ndryshme të botës, ku dëshmohet për mrekulli “lufta” e përhershme e njeriut me gjumin.

gjumi-gjumashi-00001

gjumi-gjumashi-00002

gjumi-gjumashi-00003

gjumi-gjumashi-00004

gjumi-gjumashi-00006

gjumi-gjumashi-00008

gjumi-gjumashi-00010

 

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button