fbpx

Dhuna në Kuvend, SHVL UÇK me apel deri te qytetarët shqiptarë

“Të nderuar qytetarë shqiptarë! Pas ngjarjeve të përgjakshme në Kuvend, ju duhet të jeni shumë të kujdesshëm në institucione, punë, udhëtime e të tjera vende”, thuhet në kumtesën e SHVL UÇK, njofton Portalb.mk.

“Ruajtësit e rendit, që janë drejtuar nga subjektet politike shqiptare, të veprojnë sipas ministrit, Agim Nuhiu! Në lagje, fshatra, patjetër të jenë prezentë dhe mos lejojnë njerëz pa autorizime adekuate! Të gjitha vërejtjet t’i drejtojnë te deputetët që zgjodhën kryekuvendarin, më 27 prill, 2017! Vigjilencë, suksese, përgjegjësi!”, porosisin nga SHVL UÇK.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button