fbpx

Bëhet një yll i instagramit në moshën… 95-vjeçare!

Ernestine Stollberg, lindur në vitin 1922, është një vjeneze që nuk i ngjan asnjë tjetre. Në fakt, “Erni” ka njohur famën në moshën 95 vjeçare, thjesht duke postuar në Instagram, shkruan Bordo.al.

Ndonëse rradha e modeleve të moshuara po shtohet kohët e fundit me agjenci të specializuara në veshjet për më të moshuarit, “karriera” e modës e Ernestine lidhet thjesht me një takim rastësor dhe një pozim në kamerën e një smartfoni. Që nga ai moment ajo është muza e një “concept store” vjenez. Duke postuar në Instagram me risitë e butikut ajo është shndërruar në një “star” të vërtetë.

les-plus-beaux-looks-d039ernestine-stollberg-95-ans-et-egerie-mode-photo-5 les-plus-beaux-looks-d039ernestine-stollberg-95-ans-et-egerie-mode-photo-7 les-plus-beaux-looks-d039ernestine-stollberg-95-ans-et-egerie-mode-photo-9 les-plus-beaux-looks-d039ernestine-stollberg-95-ans-et-egerie-mode-photo-12 les-plus-beaux-looks-d039ernestine-stollberg-95-ans-et-egerie-mode-photo-14

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button