fbpx

Njeriu mëson përmes dy mënyrave…

“Njeriu mëson përmes dy mënyrave: përmes leximit dhe përmes shoqërimit me njerëz të mirë!”

Will Rogers, aktor amerikan.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button