fbpx

Alarm për bombë në Gjykatën e Tetovës

Sot në orët e hershme të mëngjesit persona të panjohur në zyret e avokates Natasha Janevska kanë ngjitur një letër me njoftimin për bombë në Gjykatën e Tetovës. Edhe përkundër këtij kërcënimi të punësuarit në Gjykatë nuk kanë braktisur godinën e gjykatës por kanë vazhduar punën e tyre. Ndërkohë që Policia ka dalë në teren dhe punon në zbardhjen e rastit. Raportohet se alarmi ka rezultuar i rrejshëm.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button