fbpx

Deponitë rajonale: rrezik i madh për shëndetin (VIDEO)

Një mijë deponi. Nja pesëdhjetë komunale, por pa leje pune. Vetëm njëra është legale dhe punon sipas standardeve. Maqedonia në plehra. Ligje për mbrojtjen e mjedisit jetësor ka, realizim nuk ka. Shkaku? Duhen para. Në Buxhetin e shtetit për këtë destinim mjete nuk ka. Barrën do të duhet ta marrin mbi vete qytetarët përmes faturave më të larta për bërllokun, raporton Scoop. Por, s’ka politikan që do të mund ta merrte një vendim të tillë!

Tags

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close