fbpx

Menduh Thaçi mbetet kryetar i PDSH-së, Kuvendi Qendror nuk i pranoi dorëheqjen (VIDEO)

Kuvendi Qendror i Partisë Demokratike Shqiptare, nuk e ka pranuar dorëheqjen e kryetarit Menduh Thaçi dhe e ka revokuar atë.

Pas përfundimit të mbledhjes së kryesisë qendrore të PDSH-së, kryetari Menduh Thaçi deklaroi se kryesia e partisë nuk ka pranuar që ai të dorëhiqet dhe se do të vazhdojë të udhëheq me këtë parti.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button