fbpx

Shkelzen Doli me plis sjellë “Danubin e Kaltër” në Tiranë (VIDEO)

Violinisti shqiptar Shkelzen Doli sapo ka prezantuar koncertin e Vitit të Ri, me Ansamblin e Filarmonisë së Vjenës, koncert ky që është mbajtur për herë të parë në Tiranë.

Emocionuese ishte momenti kur bashkë me Shkëlzen Dolin i gjithë ansambli vjenez u prezantua edhe me plisa në kokë, të cilët në këtë pjesë interpretuan “Danubin e Kaltër”.

Ministrja e Ministrisë së Kulturës Mirela Kumbaro ka postuar një video të kësaj ngjarje, e cila edhe ka shkruar.

“Po, nga Vjena në Tiranë vjen Danubi Blu me plisa, raki e dashuri me Shkelzen Dolin dhe Ansamblin Filarmonik të Vjenës”, ka shkruar ajo.

 

Ansambli Fiharmonik i Vjenës
Ansambli Filarmonik i Vjenës

 

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button