fbpx

Këtë vit më pak leje për mbledhjen e fruteve të malit

Më pak leje për mbledhjen e barnishteve dhe fryteve të malit në katër komunat e rajonit të Tikveshit kanë dhënë filialet e “Pyjet e Maqedonisë” nga Kavadarci dhe Demir Kapija, krahasuar me vitin e kaluar, njofton start.mk.

Megjithëse në vitin e kaluar kërkesa arriti në 150, këtë vit janë dhënë vetëm 10 leje për mbledhjen e barnishteve dhe frutave të malit. Kështu për shkak të ngricës së prillit.

Një leje për mbledhje të barnishteve dhe frutave të malit kushton 400 denarë.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button