Mahmudi: Femrat duhet të shkojnë në xhami për përfitimin e diturive islame (Intervistë)

Lajme të ngjashme

Një koment

  1. Këto që thotë ky njeri janë përpjekje për nënshtrim, për mobilizim masiv të njerëzve kundër lirisë së individit, kundër lirisë së popullit shqiptar të besimit mysliman dhe janë të kurdisura që të bëjë përçarje midis shqiptarëve të besimeve të ndryshme, që do të thotë se synimi është t’i ndihmohet Serbisë që t’i shtojë aleatët kundër shqiptarëve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *