Mënyra se si qeshni tregon shumë për personalitetin

Qeshja me zë

Njerëzit që qeshin me zë kanë një personalitet të hapur. Ata dëshirojnë që njerëzit e tjerë t’i vërejnë, dhe nëse diçka është duke ndodhur, duan të diskutojnë me ta.

Dëshirojnë të jenë në pozitën e liderit, por shpeshherë ndjehen të vetmuar dhe nën presion.

 Qeshja në heshtje

Njerëzit që qeshin pa lëshuar ndonjë zë janë të thjesht, pasivë, dhe të pavendosur. Por, ata janë vëzhgues të mirë dhe kanë shkathtësi analitike. Faktikisht, këta njerëz kanë shumë vetëbesim dhe nëse i ofendoni, do të trajtojnë në një mënyrë cinike, transmeton Telegrafi.

Qeshja duke duartrokitur

Njerëzit që duartrokasin gjatë qeshjes, janë shumë spiritual.  Këta njerëz ndikohen shumë lehtë nga të tjerët dhe kanë tendenca të pajtohen me mendimet e tjerëve. Kanë vështirësi të marrin vendime dhe janë të varur nga tjerët.

Njerëzit që e mbulojnë gojën me duar gjatë qeshjes

Këta persona janë të turpshëm dhe shumë të kujdesshëm me fjalët që i thonë. Janë shumë të brengosur për estetikën dhe prihen të shkëlqejnë në aritmetikë.

Vajzat që qeshin në këtë mënyrë e japin një ndjenjë të elegancës dhe klasikes.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button