fbpx

Edhe Gjykata Kushtetuese bëhet e larmë (FOTO)

“Revolucioni i larmë” në mëngjes ka ngjyrosur objektin e Gjykatës Kushtetuese, disa orë përpara se të fillon seanca ku duhet të shqyrtohej kushtetutshmëria e shpërbërjes së Kuvendit, raporton Portalb.

Ato me këtë veprim kanë paralajmëruar Gjykatën të vendoset në anën e drejtësisë dhe të vendos në dobi të qytetarëve.

13256478_10209627308182201_9065341990903822965_n

Kujtojmë se Gjykata Kushtetuese ka pranuar iniciativën e BDI-së, që e ka ngre deputeti Talat Xhaferi, me të cilën kontestohet vendimi për shpërbërjen e Kuvendit si antikushtetuese.

Deri të vendimi final gjykata ka caktuar masë kohore, që do të thotë se stopon veprimet që dalin nga vendimi i kontestueshëm, përfshirë edhe vendimin për zgjedhjet dhe të tjera./Portalb

Tags

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close