fbpx

Nxënëset e Sh.M.Q.Sh. “Marija Kiri-Skllodovska” fituan vendin e katërt në turnirin “Gjimnaziada”

Nën mentorimin e profesorit të sportit prof. Skender Kovaçi ekipi i futbollit për femra pranë shkollës së mesme “Marija Kiri-Skllodovska” mori pjesë në turnirin e futbollit  “Gjimnaziada” e organizuar të shtunën nga Qyteti i Shkupit.

Vajzat e shkollës sonë fituan vendin e katërt në nivel republikan.

“Nxënëset tona dhanë maksimumin prej vetes, mirëpo ajo çka mua më impresionoi nga gjitha ekipet pjesëmarrëse  treguan se dinë të luajnë futbollin dhe se treguan lojë të disiplinuar” theksoi prof. Skender Kovaçi.

 

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button