fbpx

Vandam: Profeti Muhamed ishte shumë i mençur (VIDEO)

Aktori i mirënjohur botëror Jean Claude Vandam ishte pyetur rreth të ngrënit të shëndetshëm. Ai tha se duhet ndjekur shembullin e profetit Muhamed paqja dhe mëshira e Zotit qoftë mbi atë.
“Profeti Muhamed ishte shumë i mençur, ai e dinte çfarë është e mirë për të ardhmen për trupin. Mos më pyetni mua dhe më besoni, ju keni gjithçka që ju nevojitet” thote ai.

Tags

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close